Skin Terbaru Diya Sesame!!

Hey hey there!! amboii macam hepi jer tajuk post Diya ni.a'a..i'm quite happy act. sbb Diya baru je create satu skin baruuuu! (over gile).soo klai ni Diya buat very simple and plain.tak nak dah crowded sangat sebab buruk nanti :( soo korang sila-silakanlah yer..jangan malu segan pulak.penat Diya buatsengih

Thanks : Google team



Click sini untuk download.
Actually Diya nak buat header yang bawah ni as my skin header,tapi macam tak match dengan my white & pink theme.soo Diya kasi kat korang je la.Kalau korang nak ambil la.Tapi komen la dulu k.Baru Diya tahu yang header Diya buat tuu tak la buruk sangat  
http://4.bp.blogspot.com/-_smUyCOjZCU/UKD8gHr5AlI/AAAAAAAABHA/lUbGgve1j7Q/s1600/saha.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-DHJIj5cDubA/UKD8kIqJjUI/AAAAAAAABHI/e5sHy8s9ep8/s1600/header.gif



3 comments:

What do you think? Leave a comment :)