Freebies Header Cute untuk Blogskin

Hey hey there!! Diya kembali nak bagi freebies ni..Lama dah rasanya tak bagi freebies kat korang kan?? Soo korang ambik la header ni k.tak cute mana pun.Tajuk je lebih. ~


http://1.bp.blogspot.com/-bkSThuk5A5U/T9ne6LREk-I/AAAAAAAAAzE/5oCn52_ABiQ/s1600/Copy+(2)+of+girl1.png


http://3.bp.blogspot.com/-yr6-QOr0yuU/T9ne_pQj80I/AAAAAAAAAzM/nIcR8ORAoZA/s1600/Copy+(3)+of+girl1.png


"http://3.bp.blogspot.com/-SD0FVwdDkr4/T9nfCSmU7rI/AAAAAAAAAzU/0lbsNhYWUPc/s1600/Copy+(4)+of+girl1.png


http://4.bp.blogspot.com/-EaMT2PqZfvQ/T9nfFalBaTI/AAAAAAAAAzc/8E8iXypuVbE/s1600/Copy+(5)+of+girl1.png


http://4.bp.blogspot.com/-fW-YmqlYOw0/T9nfIeufOOI/AAAAAAAAAzk/9PPfkJWREek/s1600/Copy+of+girl1.png


http://3.bp.blogspot.com/-P4eEo_58mZw/T9nfMf39RzI/AAAAAAAAAzs/3oxrLwx65oU/s1600/girl1.png


http://4.bp.blogspot.com/-S3vQbcO6jSM/T9nfO0Q4axI/AAAAAAAAAz0/--L00KuVIzs/s1600/girl2.png

Kalau sesiapa yang tak tahu macam mana nak tukar header kat blogskin boleh click sini k
TUTORIAL TUKAR HEADER DI BLOGSKIN


-kalau nak ambik pape,sila komen dulu k-

28 comments:

  1. sya amik satu tau ^^ tq awk :)

    ReplyDelete
  2. saya pun ambik satu jgk.....cantik..:)

    ReplyDelete
  3. salam . thankyou . sy ambik satu ;)

    ReplyDelete
  4. saya try amek satu , pape pun thanks :DD

    ReplyDelete
  5. hahaha naknak try buat header sndiri, tapi tkpandailahh, boleh tolong?

    ReplyDelete
  6. saya amik satu. Thank you

    ReplyDelete
  7. ambil satu..thanks

    ReplyDelete
  8. saya ambil satu. anyway, thankss :)

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)