Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !


 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png

Hey hey there! Soo Diya nak ucapkan 1000 of congratulations to sis Lyssa untuk anniversary blog yang ke-3.Wahhh seronok jadi akak,baru 3 tahun,followers dah 50K++..tahniah!

Masa mula-mula Diya buka blog,biasa lah.Nak jugak blog cantik-cantik.So mostly 80%  apa yang ada dekat blog Diya macam korang semua nampak sekarang ni ,semuanya hasil tutorials kak Lyssa.Terima kasih sangat kak Lyssa.

Bila start blogging?


Diya start blogging sejak 16 tahun.Kiranya masa tu baru habis PMR.So tersangatlah boring.Diya tak tau nak buat apa and then bila tengok ramai bloggers best time tu macam Maria Elena , Fatin Liyana ,rasa nak sangatt ada blog sendiri.Nak share story yang Diya ada dan jugak baca story orang lain.


Jadi dalam bulan December gitu,tertubuhlah blog Diya ni.At first,nama blog ni Diya Sesame (macam url blog), tapi,bila makin besar ,otak pun dah matang sikit,so Diya tukar nama blog ni jadi nama betul Diya, Diya Ariana :)

And now,Diya tengah jadi penggangur after SPM,kiranya lebih kurang setahun setengah blog ni beroperasi :)


Dear Kak Lyssa,
Congrats for your blog anniversary,your blog such an amazing blog tutorials ever ,ever and ever!



 photo sain_zpsee968bcf.png

6 comments:

  1. Salam . Dari GA yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  2. Salam . Dari GA yang sama . :)

    http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete

  3. berkunjung :)
    http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

    ReplyDelete
  4. hai, blogger. nak minta tolong boleh? http://inameowmew.blogspot.com/2013/12/exchange-link.html :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. ^^
    Hadiah yang sungguh awesome! Hampir 100 hadiah disediakan, 64 pemenang dicari, jom join meriahkan GA yang simple yet awesome ni! http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2013/11/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. jemput visit n follow blog sy. tq :)

    http://nurakmalina.blogspot.com/

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)