Lama Tak Update Blog

happy mother's day!. your mom was finger licken' good.. thats so fked up

Hey hey there! Assalamualaikum.Sihat semua? Wahh lama sangat tak update blog. Nak taip guna keyboard pun rasa lain.Lama tak guna laptop. Melekat dekat handphone memanjang.

Hee.Maaf ya semua. Sepanjang bulan 5 ni Diya sibuk sangat sangat.Memang tak sempat nak update blog. Diya buka jenguk komen,and tengok entries orang lain.

Cuma tak berapa nak update entri.Malu sangat.Followers makin bertambah,pengunjung pun tak putus-putus blogwalking blog Diya.Maaf sekali lagi.Nanti insyaallah Diya ada masa Diya buat kunjungan balas dan jawab semua soalan-soalan kalian ok =)

Salam


12 comments:

  1. Hai Diya, memang betul dah lama tak nampak entri baru Diya... Semoga dipermudahkan segala urusan k :)

    ReplyDelete
  2. cantik blog awak... done follow u.mind follow me too? thank u

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum
    Nice Entry
    Your Blog look simple but nice :) not complicated ..
    hehe
    Do Follow My Blog Ok
    http://liverpoorian.blogspot.com
    thanks

    ReplyDelete
  4. Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

    http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    -admin-

    ReplyDelete
  5. Hai kak diya :) Kak diya , kita suka baca entry dalam blog akak . lama taknampak akak . emm , act , kita nak mintak tolong . kalau akak berkesempatan boleh tak kak dia emel dekat pike trucidator@gmail.com . terima kasih kak diyaa :) :) :)

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요! This is twinscraftlife. We are handcrafters! pls visit our blogshop~ We sell handmade bags, pouch, phonecase, bookmarks, notes and many more! 감사합니다~ 꼭오세요~ twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Sorry nak tanya sikit. Macam mana nak buat "The Writer by " mcm awak buat eh??

    ReplyDelete
  8. salam kenal

    http://jual-gasa-murah-online.blogspot.com/2015/05/minuman-berenergi-aman-tidak-berbahaya.html

    ReplyDelete
  9. Salam, tagged! jom join :) http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2015/07/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)