Freebies Facebook Cover For Timeline

 Hey hey there!! Halluuu.ok lah harini Diya rase happy sangat nak share dengan korang gambar-gambar cun untuk facebook timeline korang,oklah for those yang tak tahu facebook timeline tu ape,boleh add Diya tengok pic atas ok.^^
Macam mana nak letak dekat Fb?
Pilih pic mana yang korang suka>> Tekan right Click>>Save Image As >>Upload dekat Fb






Hug Every Person cover



A Cute Angle cover

iLove cover

Teddy Bear cover

Cute But Sad cover
Colorful Imagine cover

Colorful Hearts cover
Cute Sky cover







Colorful Hearts cover
Youre Beautiful cover






Couple Finger Drawing cover





This Much cover


Camera And Photos cover



Capture The World cover


Camera cover







 p/s: Pastikan korang tinggalkan komen kalau korang ambik ape-ape.

Most Thanks :Firstcover 

27 comments:

  1. saya ambik dua pic ye??
    TERIMA KASIH ---------> :)

    ReplyDelete
  2. sy amek dua , hee. cantik. time kasehh ^^

    ReplyDelete
  3. ok,,ambik la brape pun..hehe free je

    ReplyDelete
  4. I'll love you <== saya ambik yang nie . Thanks tau :)

    ReplyDelete
  5. I'll love you <-- saya ambik yang nie ! Thanks :)

    ReplyDelete
  6. Gw minta satu yee . . .

    ReplyDelete
  7. diya, kite ambil tauu.. metacih. :D

    ReplyDelete
  8. ambik satuuuuuuu . semua comel ! :)

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)