Tutorial Highlight Bershadow di Blogskin

 



Hey hey there!! ok lah korang tau tak highlight bershadow tu macam mane?? kalau tak tahu tengok gambar bawah ni . 

hee.nak tak?
 1.Korang copy code di bawah ni
::-moz-selection {background:#FFFFFF;color:#000000;text-shadow: 2px 2px 3px #FB6265;}::selection {background:#FFFFFF;color:#000000;text-shadow: 2px 2px 3px #FB6265;} 
 2.Then korang pastekan d atas kode blockquote korang.Kalau tak tahu boleh refer sini k ^^.Tulisan merah boleh tukar ngan warna pilihan korang di sini

kode korang akan jadi lebih kurang macam nilah

-kalau tak menjadik kasi tau ok sengih



12 comments:

What do you think? Leave a comment :)