Aaron Aziz Cikgu Oh My English 2



Salam there.korang ada follow OME tak ( for the first season 1) ? Mesti YA kan sebab ye lah gambar tu hit kot.Jadi time adik aku tengah online facebook dia,aku perasan yang dia buka page oh my english ( coz she adores so much Sir Henry.kids :P ).then aku macam perasan seorang pelakon ni,familiar gila sebab aku tengok pun dari jauh.Lup lup bila aku teropong dekat Aaron Aziz.Aaron Aziz k.Gempak lah .He's also will be starring in Oh My English Season 2



Photo: You guessed it right! Yes, Aaron Aziz will be starring in Oh My English Season 2! Hit 'like' if you are a fan! :)

Kalaulah dekat tempat aku belajar ada cikgu macam Aaron Aziz dah lama aku 'melt'.Kaku.Handsome sangat.Silap silap tak belajar

Oh ya bukan tu je tau,banyak lagi nama-nama besar akan muncul dalam OME 2.Antaranya Che Ta ( rozita che wan) ,Tiz Zaqyah and Lisa Surihani.Mesti best kan? 


Photo: Rozita Che Wan is making another special appearance in Oh My English! Season 2! What do you think she is doing in SMK Ayer Dalam this time?! Hit ‘like’ if you're excited!

Seronok la Mr Henry :)
Photo: Oh My English! Tiz Zaqyah will be joining SMK Ayer Dalam in Season 2! Isn’t this exciting? Why do you think she’s there? Share with us and stay tuned for more surprises!
Photo: Great news! We will be seeing Lisa Surihani in Oh My English! Season 2!  ‘Like’ this if you’re a fan too!


And also a new girl.Sweet sangat
Photo: A new face in season 2! we are very excited!! What do you think her name is and what is her character like? Give us 1,500 likes NOW and we'll post ANOTHER surprise!


Photo: It looks like the new girl has made some new friends! Who do you think is her best friend in Kelas 3 Merah?

EH Syafie Naswip pun ada la.Pelakon harapan terbaik kot 


Photo: Surprise! Who's that boy? What do you think his character is like? :D Like this now! More surprises coming your way! Oh My English!

Yang lain semua sama.Ada Jibam,Azlin and banyak lagi lah..Pendek kata,korang kena visit sendiri page OME dekat facebook  untuk lebih banyak suprising news.Click gambar bawah ni


Photo: If you <3 Oh My English, hit ‘like’!

The Loy's family dah tak de dalam musim baru ni :(

http://www.facebook.com/OhMyEnglish

3 comments:

  1. Makna aaron selalu ada la eh..ni kena tgk ni ^^

    ReplyDelete
  2. ok. tambah rajin tgk ome lepas nie, huahahah

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)