Hadiah Handbag Polo.Yeay!!



Hey hey there!!! Assalamualaikum.Sebenarnya hari tu,aku ingatkan GA yang aku masuk hari tu dah tak dapat sebab dah dua minggu lebih kot tunggu dan tunggu tak dapat.Aku masuk GA yang ni:(click)


Contest End On My birthday! Haha


And alhamdulillah aku menang.wippie!! Happy sangat sebab hadiahnya handbag polo.Siapa tak nak kan.


Jadi aku pun,dengan muka temboknya pergi la blog Kak Syud ,siap tanya lagi dah pos ke belum.Tak malu kan? (bila pikir balik,rasa malu gila)



Ehehe rupanya memang aku la yang salah anngap sebab rupa-rupanya emel dari gmail ke hotmail memang tak boleh masuk.So,tak sudah aku pun masukkan terus dalam comment kak syud.


Dan hari ni,masa aku tengah approve semua comments dekat blog ni,aku aku dengan berlari girang ( ayat :P)  bagi tau dekat aku yang ada parcel nama aku.Bila,aku bukak je..........

shine in the dark


back


front

Ada 3 compartments okay.Awesome sangat.Pink gitu


Dan jom la kita sama-sama pergi blog akak Syud.Click dekat ermm ntah la banner ke ape,tapi saya buat khas untuk akak Syud





And sepanjang aku ber-blogwalking ni,blog akak syud lah yang paling simple url blog.Senang sangat nak ingat.

syud.blogspot.com


Kalau aku nak tukar jugak amacam?

diya.blogspot.com


"Thanks kak Syud,dah sebulan kahwin,still guna beg akak bagi time hantaran "


4 comments:

  1. seriously bag ni awesome gila !!! :o

    ReplyDelete
  2. haha. comel gila! glad you like it :)

    ReplyDelete
  3. anis dah dapat details diya, nanti hadiah diya anis post ye :)

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)