10 Blogger Comel di Malaysia!




  • Follow Twitter Lyeen kat SINI.
  • Letakkan link blog Lyeen dalam bloglist u olls.
  • Buat entry bertajuk " 10 Blogger Comel di Malaysia".
  • Letakkan banner di dalam entry dan pastikan caption banner juga ada.
  • Linkkan banner tersebut ke entry ini.
  • Senaraikan 10 blogger yang anda rasa paling comel. (Definisi comel itu terpulang pada anda tang mana nak letak. Kita suka-suka aje..)
  • Tag 2 orang blogger yang anda rasa paling rajin dan pastikan mereka tahu.
  • Siap! Letakkan link entry dalam ruang komen entry ini.
  • Promosikan entry anda ke mana-mana sahaja untuk menjadikan anda adalah salah seorang dari top refferral.
  • Tunggu sehingga 10 Jun 2013 untuk keputusan rasmi.

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 

postcard untuk Cik Lyeen dengan cupcakesnya yang cute :)


1.Maria Elena
Antara post Maria yang comel :
http://peliks.blogspot.com/2011/07/maria-potter-pun-boleeeehhhhhh.html




2.Anis Athia
Antara post Anis yang comel :
http://www.anisempoi.com/2013/02/crazy-potato.html




3.Hanis Zalikha
Antara post Keknis yang comel:
http://inibelogsaya.blogspot.com/2013/02/tiga-hari-dengan-mia-sara.html
 




4.Fyna Shafinatul
 Antara post Fyna yang comel:
http://stoberycokelat.blogspot.com/2013/02/tutorial-sexy-date-night-makeup.html





5.Mira Filzah
 Antara post Mira yang comel :
http://mirarafilzah.blogspot.com/2013/01/indescribable-feeling.html




6.Intan Nurul Fateha
 Antara post Kak Intan yang comel:
http://www.intanurulfateha.com/2013/04/intan-irfan-dah-kawen-review-2-inai-di.html




7.D'ya Marhmellow
Antara D'ya post yang comel:
http://miss-dya.blogspot.com/2012/05/pilihlah-aku-jadi-boyfriendmu.html




8.Elia
 Antara post Elia yang comel:
http://jejariruncing.blogspot.com/2013/02/musim-sakit.html




 9.Syuha
Antara post Syuha yang comel:
http://inarasouza.blogspot.com/2013/01/bts-my-engagement-day.html




10.Syeda Ehasz
 Antara post Syeda yang comel:
http://pavlovastrawberry.blogspot.com/2013/01/simplysiti-make-up-tutorial-for-sweet.html


Saya tag 2 orang postman saya untuk hantar postcard ni dekat Cik Lyeen



 Oh ya!
Cik Lyeen,awak comel tau.kalau la saya boleh tengok Cik Lyeen secara live,
macam ni laa expression saya 
cik lyeen la tu
 photo sain_zpsee968bcf.png

3 comments:

  1. Dari segmen yang sama.. All the best ye, jom bls kunjungan

    http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum & Hai, Lyeen datang sini. terima kasih sudi support segmen Lyeen..:D

    Happy blogging dan good luck ok..:)

    "Biarlah hidup kita semanis dan se'cool' cupcakes"
    http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/


    entry awk comel..:D cool..rajinnya awk..:D

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)