Saya Nak Button Badge Untuk Blog

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 

SYARAT-SYARAT:

Follow blog ini (ikut gerak hati korang kalau rasa nak follow,followlah klu x nak tak apa tiada paksaan)
Like page ni 
Klik iklan ni dan ni (tunggu sampai habis loading tau)
Buat satu entry yang menarik dengan meletakkan maklumat tentang ILISHA BUTTON SHOP ini.Pastikan dalam entry tu ada link blog ini ( http://ilishabutton.blogspot.com )
Sambungkan slogan ini "SAYA NAK BUTTON BADGE UNTUK BLOG SAYA KERANA...."
Korang jgn lupa letak banner yang sememangnya hodoh itu di entry korang tau dan backlink ke sini
Hanya untuk warganegara malaysia sahaja yang boleh join.
Letakkan link entry anda di petak komen entry ini.(ingat entry ni sahaja yang lain tak dilayan)
Tarikh tamat 26/6/2013 jam 10 malam








Dan hasilnya...

Taraa! Sungguh cantik kan?



PERHATIAN!
Magic ini hanya berkesan hanya jika anda menggunakan button badge dari





Mengenai Ilisha Button Badge

Ok seperti sedia maklum,Ilisha Button Badge ada menjual button badge.Button badge ni boleh guna untuk pin dekat mana-mana tempat yang kita nak.,Antaranya:
  • Bag
  • Pencil Case
  • Baju



Apakah Kegunaan Button Badge Ni?

  • Button badge ini boleh dijadikan sebagaicenderahati untuk tetamu majlis perkahwinan, majlis hari jadi, majlis makanmalam dan apa jua majlis keramaian.
  • Sering dijadikan sebagai suatu alat apabila kempen pilihan raya untuk parti yang bertanding seperti Barisan Nasional, PAS,DAP, PKR dan lain-lain.
  • Ia juga digunakan sewaktu sebarangan kempenkesedaran awam seperti anti rasuah, anti Merokok & Jom Membaca.
  • Button badge ini juga boleh digunakan untuk mempromosikan sesuatu produk, laman web, syarikat dan sebagainya.
  • Dipakai pada uniform sesuatu kelab, persatuan, syarikat dan lain-lain lagi.

Berapakah Harga Yang Kami Tawarkan?

Kami menawarkan harga RM 2.50 setiap button dan harga akan dikurangkan jika tempahan anda melebihi 500 unit

Dan Yang Paling Penting

Penghantaran Adalah Percuma
Ke Seluruh Malaysia..Melalui PosLaju



Bagaimana pula dengan design?
 -Design dilakukan oleh anda sendiri


Jenis-jenis Button Badge


Button Badge mempunyai pelbagai jenis dan juga pelbagai saiz






Button Badge Biasa




Button Badge Keychain


Button Badge Magnet

Tapi buat masa sekarang ini kami hanya mengambil tempahan button biasa yang bersaiz 58mm..

Insyaallah dalam masa akan datang akan ada seperti yang tertera..



HOW TO ORDER?
















More info,anda semua boleh ke


Layari:




SAYA NAK BUTTON BADGE UNTUK BLOG SAYA KERANA....
saya nak jadikan barangan saya seindah bak pelangi,secantik bak purnama,bersinar bak matahari 
dengan adanya button badge dari ILISHA BUTTON BADGE!



 photo sain_zpsee968bcf.png

4 comments:

  1. tahniah diya awak menang tgk sini erk http://ilishabutton.blogspot.com/2013/07/tamat-sudah-segmen-saya-nak-button.html

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)