Freebies Cute Small Icon


 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 
LOL


Hey hey there! Salam Lebaran.Still in this mood rite?

But since Diya agak bosan sekarang,soo godek godek ,jumpa pulak these cute emoticons nak kasi dekat korang.

Lamaaa dulu,Diya ada buat tuto ni:

http://diyasesame.blogspot.com/2012/04/tutorial-cute-emoticon-dalam-post-di.html

Jemput yaa.

image

image  image  image  image  image  image  
image  image  image  image  image  image 

image
image  image  image  image  image  image  
image  image  image  image  image  image  
image  image  image  image  image  image  

image
image  image  image  image  image  image  image  image  image  
image  image  image  image  image  image  image  image image  
image  image  image  image  image  image  image  image  image  
image  image  image  image  image  image  image 


Diya,nak guna dekat mana benda2 ni?
Ok lah korang boleh guna emoticons ni dalam entry korang,bagi nampak cute sikit

Contohnya :

Helloimage  Mari la ikut Diya ke England image Boleh jumpa One Direction image 

blog divider photo:  laura_eaton_blog_divider.jpg


Next,ini pulak untuk korang kalau2 nak letak dekat nama blog korang


Contohnya
Contoh blog yang DIya follow guna symbol dekat nama.Follow diorang ya :)


  • HAPPY 
^o^    ت ヅ ^.^ ◡≦ ᵔᴥᵔ °) ٩(^^)۶ ٩(-̮̮̃•̃)  ◕‿◕ ٩(●̮̮̃•̃)۶ ٩(-̮̮̃-̃)۶٩̮͡)۶ =^.^= 
 (••) óó ¢¢ ٩◔‿◔۶  (^L^) ‿♥  ‿◙ ● ^( ‘' )^  ^^ ❀‿❀  乂◜◬◝乂
{◕ ◡ ◕} (。◕‿◕。) ┌( )┘ ◃┆◉◡◉┆▷ (˘˘)  <(^^,)>  q(❂‿❂)p  <【☯】‿【☯】>
|◔◡◉|◉‿◉つ ✌.ʕʘʘʔ.✌  ۹_۹


  • GLAD
(^)_ ( ̄ー ̄) (^^) (゚▽^*)  (^^)  (o)  (●⌒∇⌒●) (^ω^
(●~~●) ヾ(●⌒∇⌒●)ノ  O(▽≦)O  \(ω)/ (ミ ̄ー ̄ミ)
( ̄▽ ̄*)ノ  \(^^ )  (^^*)/ ヽ(‘ ‘ )ノ  \( ̄▽ ̄;)/  ヾ( ~~)
 ▽`)ノ ヾ(^^)ノ  ヽ( ´  ` )ノ ヾ(@^▽^@)ノ  v(=∩_∩=)フ  
(*^^*)/  ヾ| ̄ー ̄|ノ  ヽ(〃^▽^〃)ノ  
(^-^)/  ヾ(*´*)ノ  ☆d(o⌒∇⌒o)b  ()


  • SING / DANCE
  (゚▽゚*)(*゚▽゚)
ヽ\(≧∇≦)/(≧∇≦)/ 
(*^U^)人() 
 (▽ ̄\( ̄▽ ̄)/ ̄▽)
 (*⌒∇⌒)(⌒∇⌒*)ツ 
(*^▽^*)/\(*^▽^*)/  
( ̄ー\)(/ー ̄)
(∇⌒)(⌒∇)ノ  
\(^^)人(^^)/  
〜(^∇^〜)(〜^∇^)〜
\(^\)(/^)/\(^\)(/^)/
♪└|∵|┐♪└|∵|┘♪┌|∵|┘♪
┏(^0^)┛┗(^0^) ┓
┌|_ _|┘♪└|-.-|┐♪┌|^.^|┘♪
♪☆\(^0^\) ♪(/^-^)/☆♪
┌|゜з゜|┘└|゜ε゜|┐┌|゜э゜|┘

  • SAD
☹  ̯͡  ».«  (̯͡͡)  (×̯×)  _  _  v_v  _  ►.  >.<  _ರೃ  טּ_טּ ╭╮  מּ_מּ  לּ_לּ  טּ_טּ 
 _  ,  _  Ծ_Ծ  _  _  ●_●  ~̯~  ̯◔  ᇂ_ᇂ  أ ̯ أ  ()  ´_`) 
(.)  ()  v( ̯ )v  (_ರೃ)  (◕︵◕(ㄒoㄒ) o(╥﹏╥)o  
⎝⎲⎵⎲⎠   ب_ب


  • CUTE
✿◕ ‿ ◕✿  ❀◕ ‿ ◕❀  (✿◠‿◠)  (◕‿◕✿)  (。◕‿◕。) (• ε •) (◡‿◡✿)(●´ω●) (づ。◕‿‿◕。)


  • MAD
».«  >.<  _  _  _〵  ‷̗ↂ凸ↂ‴̖  ̿ ̿̿’̿’\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/’̿̿ ̿ ̿ ̿ (-”-)  ⎝↯⎵↯⎠(>.<)  
 \m/(>.<)\m/ ヽ(Д´)ノ (✖╭╮✖)  _   凸¬)凸 щ(゚Дщ


  • POPULAR SYMBOL
ツ ☮     ◊ ♤ ♧  ✌ ♋ ☠ ☯ ♔ ★ ☆ 웃 유 ☄ ☾  ☀ ☁ ☂ ☃ ❄   ۩ ✄✆ ✉   ☿ ❤ ❥ ❦ ♨ ✗ ▢ ʊ ϟ   ₪ ✓ ✕ 卐 ☣ ☤ ☥ ☧ ☨ ☩ ☪ ☫ ☬ ☭ №  ♋   ♩ ♬ ♭ ♮  ✉ ✍ ✎ ✏ ✐ ✑ ✒  ✆ ☎ ☏   ☉ ◯ ☿  ♁  ♃ ♄ ♅ ♆ ♇ ☄ ♈ ♉ ♊ ♋ ♌ ♍ ♎ ♏ ♐ ♑ ♒ ♓ ☚ ☛ ☜ ☝ ☞ ☟ ✌   ☢ ❀ ≥  ≠ ≡  ∫  ≈ ۞





T
hanks :

http://superkawaiiemoticon.tumblr.com/
http://pointofauthority.tumblr.com


Kalau nak ambik pape,komen dulu k


 photo sain_zpsee968bcf.png

4 comments:

  1. Salam..sy singgh n follow sini
    sy br nk guna blogskin tapi kenapa ye post saya ada 1 je..harap dapat membantu

    http://diaristira.blogspot.com/

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)