GiveAway Raya 2013 by PERMATABIRU

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png
Assalamualaikum.! Pertama sekali excited sangat nak join GA ni, sebab apa?

Sebab,owner blog Permata biru yang cantik manis ni orang kampung Diyaaaa!!!!


Oqang Alor Staq weyhh!!ahhahaha..Happpy sangat nak join GA akak raya ni



Makan Roti Dengan Sekaya,
Selamat Hari Raya!





Salam Aidilfitri Diya ucapkan kepada akak sekeluarga,
puteri kecik akak yang cute tu Nur Kaisara Insyirah.

Semoga akak diberkati,
Blog Permatabiru dekat di hati,
Kerana permata bersinar pasti,


Akak,jugak semoga selamat sampai ke kampung,destinasi tercinta bersama suami dan anak yang tercinta berjumpa dengan sanak saudara yang tersayang,meraikan hari yang mulia ini.! Pagi raya tu,semoga makan ketupat dengan lemang dengan jayanya ok. :D


Jika maaf seterang mentari,
biarkan ia terbit di hari nan fitri ini.
Sebelum Ramadhan pergi
Sebelum Aidilfitri datang
Sebelum operator sibuk
Sebelum sms pending ,
Sebelum puasa habis
Dari hati ini nak mengucapkan,
Salam Aidilfitri,Maaf Zahir dan Batin


seputih salju di kutub utara,
sebening kasih embun pagi,
selembut angin membelai di siang hari..
putihkan hati dengan Ramadhan,
cahayakan hati dengan sinar Lebaran,
Selamat Hari Raya Aidilfitri.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Kaisara,jangan nakal-nakal tau raya ni,Mesti mama Kaisara dah beli baju raya liplap2 kan dekat Kasiara.ehhehe..Kirim salam dekat mama k ^^



Sungguh cantik kain pelekat,
dipakai orang pergi ke pekan.
hari raya semakin dekat, 
silap dan salah mohon dimaafkan




 photo sain_zpsee968bcf.png

4 comments:

  1. selamat hari hari di hari raya.. hehehe

    best of luck... btw.. boleh join mine.

    nak bagi duit raya ni. esok last.
    semak kat link ni..

    http://zulhilmitempoyak.blogspot.com/2013/07/nak-bagi-duit-raya.html

    :)

    ReplyDelete
  2. Maaf tompang lalu
    ------------------
    Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank.

    ReplyDelete
  3. salam..ayu dtg dari giveaway yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen kunjung mengunjung sempena raya ni..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/giveaway-raya-2013-by-permatabiru.html

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)