Banner Doodle's Giveaway by n.i.e.y.x.z.h.a ™

banner GA
Hey hey there! salam semua.Masa Diya tengah blogwalking,tetiba Diya nampak Banner Doodle's Giveaway by n.i.e.y.x.z.h.a ™.Soo,cepat-cepat Diya ambil keputusan nak join.Kalau korang ingat Kak Nieza ni pernah ada dalam blog Diya dulu.Ingat tak?Ok try click >> Tutorial Sidebar Title Image<<.Diya ade ambil doodle Sis Nieza ni.Oleh disebabkan Diya masuk GA under Sis Nieyza,soo background post ni pun pink macam blog dia.Nak bagi ada feel la katakan.So korang semua,jom la join skali,boleh dapat banner cute yang Sis Nieyza buat.Tarikh tutup : 25/12/2012 (11.59 tengah malam). click banner bawah ni untuk ke blog nieyxzha.com

3 comments:

  1. wah! rase macam nak melekat kat sini lelame... hehehe

    thanks tau sebab sudi join first GA nieza... suke sangat dengan entry ni.. hehehe.. btw good luck ye!

    Rania (my daughter) yang tukang pilih nanti... sila bodek beliau... hehehe^^

    ReplyDelete
  2. Dah ade pemenangnye ^-~♥

    http://www.nieyxzha.com/2012/12/pemenang-banner-doodles-giveaway-by.html

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)