Tutorial Menggunakan Blogskin (new dashboard look)

Hey hey there! salam.act ramai jugak yang post dekat Cbox pasal tutorial ni since dashboard blogger da tukar.dah tak macam dulu.soo,korang follow gambar² ni satu² k.da malas nak tulissengih



scroll sampai bawah sekali


-SORRY FOR SOME OF MY TUTORIALS THAT  DOES'NT WORK ON.INSYAALLAH,KALAU ADA MASA I'LL RE-TUTORIAL ON THOSE POST AND CORRECT THEM PROPERLY :) -

27 comments:

  1. Assalamualaikum kak. kak, camne kalau ade errors kat kod html blogskin tu? cthnya mcm not well formed. macam mana nak betulkan kak? :(

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum akak. Macam mana pulak kalau nak tukar gambar untuk navigation tu?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak . macam mane nak add gadget dalam blogskin nie ?

    ReplyDelete
  4. thanks akak :D syang akak..love you <3

    ReplyDelete
  5. makasih yah. Tutorial versi barunya bermanfaat :)))

    ReplyDelete
  6. thanks ! menjadi . follow alin okeyy . thanks . new blogger :)

    ReplyDelete
  7. http://missdiyan.blogspot.com saya tak tahu ok ke tak tapi macam tak ok je ..

    ReplyDelete
  8. thnks dik...gembira sgt sekarang ni

    ReplyDelete
  9. hey hey thank you for helping me out =D !

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak. kak, camne kalau ade errors kat kod html blogskin tu ? cthnya mcm not well formed. macam mana nak betulkan kak ?

    ReplyDelete
  11. thanks kak :) it's work. suka sangat :))

    ReplyDelete
  12. TQ sangat-sangat diya. Im newbie blogger. Entah berapa jam dah saya duduk berteleku mcm mn nak tukar blog skin. Akhirnya terjumpa blog awk . tQ soo much. :)

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. dear,yang awak ambil dekat www.blogskin.com
      awak pilih blogskin mana yang awak nak,then download code dia.

      Delete
  14. yeahh sudah dapat . thanks akak :)

    ReplyDelete
  15. salam. macammana nak betulkan error parsing xml tu ya? i have tried for a few times but still it didnt work. what shud i do?

    ReplyDelete
  16. salam kak..tapi sekarang xbole drop comment?knpa ye?bole tolong?

    ReplyDelete
  17. cemana nak buat ngan error code ?

    ReplyDelete
  18. i dont speak your language and need some more answers! can you link me to an english tutorial?

    ReplyDelete
  19. omg nevermind i figured it out by your helpful pictures! im so blessed, thank you! enjoy your weekend!

    ReplyDelete
  20. Salam, yg pasal paste kod blogskin tu nak paste kat bhgian mana? sbb dh try bnyk kali, tetap tak dapat... pls explain terang-terangan :) dari mana sampai mana.. thnx

    ReplyDelete
  21. pls help me .my blog became worse

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)