GiveAway by SayaIday & SayaJualOnlines[Siapa nak baju freeeee?]

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 

Hey hey there! Oklah mesti ada dikalangan readers yang pernah dengar pasal blog sayajualonline kan?
Ok lah kepada sesiapa yang belum tahu pasal blog ni,blog sayajualonline ni sangatlah berguna untuk kita semua tau,sama ada untuk online shoppers ataupun untuk sesiapa yang nak tahu perkembangan artis-artis Malaysia.Haa best kan.





Oklah blog sayajualonlines bagi Diya ,platform terbaik for those yang nak promote produk yang mereka jual.Tak kisahlah produk apa pun asalkan mematuhi syarat.Apa yang menariknya produk yang dijual di Instagram atas terus masuk di blog.Haa maksudnya 2 in 1 la.Dekat instagram pun orang boleh view,dekat blog pun boleh.




Senang je.Korang hanya perlu upload gambar produk yang nak dijual,dan gunakan hashtag  #sayajual #iklanvisitig #instashop #instashopmalaysia.




So secara automatik ,bila semua gambar di instagram ada hashtag macam dalam gambar atas,produk yang dijual pun ada di blog sayajualonlines.Best kan :) Macam gambar bawah ni





Selain tu jugak,blog sayajualonlines jugak ada sediakan ruangan khas untuk gosip artis.Maklumlah cerita artis-artis Malaysia sekarang ni memang meletop kan.Kena la ambik tahu jugak.Tak nak lah jadi katak di bawah tempurung kan.



So korang semua jangan risau sebab blog sayajualonlines ada sediakan cerita and gosips pasal artis-artis kita ni.Banyak cerita best yang Diya sendiri pun tak tau.Gosip,isu semasa and banyak lagi la.



Jangan lupa satu lagi blog yang awesome jugak iaitu http://sayaiday.blogspot.com. Cerita and entries dalam blog ni memang gempak.Tak jemu nak baca.Diya dah baca blog ni.Diya paling suka entry ni.

Jom Masak Ketupat Sotong @ Sotong Sumbat !


Ok lah last word,Diya nak ucapkan very good luck to owner blog and hope success dalam blogging! :)

Kalau ada rezeki,Diya nak yang ni



                     Information pasal top ni boleh tengok sini : Awesomestuff - Stripe Suit


 photo sain_zpsee968bcf.png

1 comment:

  1. Hahaha, Thanks Diya, ada rezeki boleh menang top tu :)

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)