Kasut kahwin idaman :P

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 
Hey hey there! Happy Friday! Kalau sekarang ni my mom tengah khusyuk je tengok Che Ta dengan Zain punya wedding dekat ASTRO,haaa now anak dia tengah gatal fikir kahwin.hahaaa

Tadi Diya ada jumpa pic ni dekat facebook.Superb beb.Cantik sangat.Kalau boleh pakai time kahwin 10 tahun lagi?

ehh tua sangat tu.ada la lagi 8 tahun? something.Tengok ni.lawa kan.Berkilau gitu.

Korang minat style macam mana? Yang kilau macam ni ke atau yang simple sebab sesetengah orang suka yang simple2 je.


xoxo


 photo sain_zpsee968bcf.png

8 comments:

  1. wah cantik2 dan comel2...akak masa kahwin dulu custom made kasut...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. a'a.maklumlah akak nak kawen skali je.Hhaaa

      Delete
    2. haha .. kalah che ta gini kak :P

      Delete
    3. bhahahaa wedding of the year laa cenggitu

      Delete
  3. hoho beautifullll. sy pulak terpikir kahwin nak pakai sneakers hahaha. -lempang diri sendiri-

    ReplyDelete
    Replies
    1. whoaaa hahahaa..style la camtu.rare sikit kan

      Delete

What do you think? Leave a comment :)