Handphone Case yang dah lama sangat nak!

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 
Hey hey there! Sebenarnya one of my wishes nak pakai iPhone.Tapi sampai sekarang tak pakai.

Sebab...

Ada yang cakap iPhone ok.Ada yang cakap tak.Kawan Diya pakai iPhone 5 pun ada yang merungut sebab complicated.Memang ada baik ada kureng sikit iPhone ni.

Tapi bila sebut phone casing.Memang iPhone punya design number satu.Kebanyakkan design rare dan cun specially designed for iPhone.




Ni trend sekarang.Printed style.Korang cakap je nak design apa,terus ada kat phone.Nak print muka sendiri pun boleh.
Ni iPhone Hanis Zalikha punya.Ada muka sendiri uolls:)


Smartphone lain susah sangat nak dapat design yang unik and rare.

Kalaulah diberi peluang guna iPhone Diya nak sangat guna casing ni.Rare sangat.Unique,lawa and paling penting cute


Lawa sangat.Diya rasa sangat cantik + kemas.Tak serabut.

Tak pun style ni


comel..!!

Ya Allah ! Bila la boleh dapat pakai iPhone ni.Hmmm

2014?


Yang ni macam boleh buat hantaran kahwin untuk  kan? Hahaha

Bye..

 photo sain_zpsee968bcf.png

4 comments:

  1. kumpul duit banyak2 boleh lah beli.hihi :)

    ReplyDelete
  2. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)