Tutorial Copy Code yang Disable Right Click

him whom i loved



Hey hey there!! Salam korang.disebabkan ramai orang yang complaint dekat Diya yang diorang tak boleh nak copy la paste la,so Diya malam ni nak ajar korang cara nak gunakan shorcut key kalau blog tu  disable right click


COPY CODE
 1.Korang tengok dekat keyboard korang,then korang akan ada macam pic bawah ni kan?ok korang tekan dekat situ dan jangan lepas.INGAT!! jangan lepas
jangan lepas!
2.Secondly,korang tengok pulak dekat keyboard korang dan akan nampak butang macam bawah ni kan? ok korang tekan dekat situ SEKALI sahaja

tekan sekali sahaja!
 3.Dan siapp,,korang boleh la paste dekat mana mana yang korang nak ,ok?



4 comments:

  1. kenapa blogskin sy xboleh highlight and right click,kak?

    ReplyDelete
  2. knp sye punye blogskin takleh right click ehh ... pls

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)