Dapat Hadiah dari Blogger Famous

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 
Hey hye there! Assalamualaikum,hadiah ni Diya dapat lama dah.tapi disebabkan kurang free time,so Diya baru upadate entry harini :(

Orait.Baru-baru ni Diya ada dapat hadiah dari seorang blogger ni.Guess who? 

Sis Anis Athia!!! whow...siapa tak kenal kan?DIya suka sangat kak anis.very humble orangnya. So,recently kak anis ada buat GA..



Yes her 22nd Birthday GiveAway.Ramai okay orang join and alhamdulillah i'm of the winner won tumblr
=) 

Tengok ni.



ada card sekali =)



Weheee cute sangat.walaupun,agak lama delay hadiah ni,but who cares? asalkan sampai :)

So,apa tunggu lagi ?jom la visit blog sis anis:


 photo sain_zpsee968bcf.png

6 comments:

  1. Yeay, bukak dashboard keluar entry ni terus baca :) sorry for the delay and thank you sebab sabar menunggu, double yeay!

    Dah ade tumbler tu, minum air selalu and keep healthy and fabulous ^_^

    ReplyDelete
  2. hehheh thanks akak..orait minum bnyk2 =)

    ReplyDelete
  3. wow! cantik!! :D tahniah :D

    ReplyDelete
  4. Selamat ya :) Hadiahnya keren.
    Tahniah... Cantiknya!

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)