WOW !! Kasut B.U.M RM 15 only!

Hey hey there! Assalamualaikum..as we all aware,hari ni hari mengundi kan.So,macam biasa aku temankan my mom pergi mengundi dekat kampung.And you know what,Election's Day at kampung was totally differ from city..Kalau macam dekat bandar,ada laa segala poster bagai but the people still busy with their works.

But benda ni tak jadi pun dekat kampung,when it comes to election' day,where we as Malaysians have right to choose our leader,diorang ada satu semangat yang gila wow yang gempak.Apa diorang buat? Ok macam diorang adakan satu kenduri makan-makan lepas habis mengundi.

Means that,selesai saja undi,terus all the villagers can enjoy the foods prepared by some women at the kampung.Sweet sangat tau.

Btw,bukan nak ceria sangat pasal mengundi ni.Tak minat laa politik bagai ni :P

So,lepas je my mom habis mengundi around 12 noon,kitaorang semua pergi TESCO..my sis nak beli her goodies and all.


So,aku dengan mak pun masuk la satu kedai ni.Dan tengok apa aku dapat..

\

B.U.M equipment snickers! Ok tu tak gempak lagi.Aku dapat dengan harga RM 15!!!

Macam dongeng kan,tapi itulah realiti.Nak tahu kedai mana aku pergi? Kedai kasut X.E.S..Korang tahu kan kedai tu.Famous dikalangan penggemar kasut tau.Sebabnya aku boleh dapat murah bebenor ni,sebab diorang tengah celebrate 11'th Anniversary.

Wahh best sangat.Soo,apa tunggu lagi..moh le kite ramai-ramai pergi kedai X.E.S berhampiran sementara stock masih ada.

Ohh ya,kalau korang nak tahu harga sebenar and nak jugak kasut B.U.M online,boleh pergi ke Zalora.Tapi siap sedia laa untuk keringkan duit poket korang..muahahha

http://www.zalora.com.my/women/shoes/sneakers/bum-equipment/



 photo sain_zpsee968bcf.png

12 comments:

  1. Wow~! smart~! murah pula tuu.. hee

    ReplyDelete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  3. Wow! Murah gila! Dah ah kasut tu cantik! :O

    ReplyDelete
  4. akak Diya, cem mane nak liat tuto akak? kenape tak bisa?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. wahh peminat BUM ea? mesti bnyk kloeksi BUM :)

      Delete
  6. ni pun 1st bum saya..hehe..saje nak tukaq style sikit..asyik pakai wedges je..boring..

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)