Tutorial 1 Post 1 Page di Blogskin


cute tak :D

Hey hey there!! Ok now jom kita belajar cara nak buat  1 Post 1 Page di Blogskin.Ok korang perasan tak kalau 1 page blog tu,klau ada sampai 2 3 post 1 page .nampak messy and crowded sangat kan? haaa kalau dekat blog korang nampak crowded sebab terlalu banyak posts 1 page,jom kita buad tuto ni


1.Pergi >> Dashboard >> Setting



2.Then bila da click Setting tu,click dekat Formatting




3.Dekat atas sekali tu,tukarkan no.yang ada di situ dengan number 1
Save dan siapp!

-In case kalau korang rasa 1 post 1 page tu nampak kosong sangat,korang boleh buat tuto ni-



 

15 comments:

What do you think? Leave a comment :)