Shampoo saya guna untuk kurangkan rambut gugur

 photo dividerwarnawarni_zps85654392.png 


Hey hey there! Assalamualaikum semua.Semua orang tahu kan,rambut tu mahkota wanita.So penjagaan pun kenalah mahal macam mahkota kan?

Diya start simpan rambut panjang sice sekolah menengah.Time sekolah rendah,nak simpan rambut panjang mak tak kasi sebab tak pandai jaga.Dengan kelemumur bagai dan paling sakit hati bila rambut gugur.

Rambut gugur ni benda paling penting yang semua kena jaga sebab kadang-kadang kalau sapu sampah,then tengok-tengok ada rambut.Alahaii!

Tapi tu DULU.Sekarang Diya dah jumpa solution untuk masalah Diya ni.Sebenarnya banyak kali jugak la try and error sebab susah nak jumpa shampoo yang sesuai dengan kulit kepala kita.

Diya guna Dove Hair Therapy. Damage solutions.



Ok? So readers semua boleh la pergi cari.Merata supermarket ada.Watsons,Guardian.

Yang pasti kena cari yang Damage Soulutions

Ok harap tips ni membantu.Good Luck!

 photo sain_zpsee968bcf.png

8 comments:

  1. elok ea dove? hana pakai rejoice dengan harapan rambut akan tak gugur la kan. mula2 je ok. lepas tu gugur balik. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaa lawak la hana.then tukar shampoo x?

      Delete
  2. macam best je dove. :D Saya guna syampu sunsilk tapi perapi jenama pantene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo lain2 ea.ok la tu sbb saya pernah try sunsilk ok jgak tapi time tu x de masalah hairfall lg

      Delete
  3. mcm mna akak hilangkan kelemumur?

    ReplyDelete
  4. akak macam mna akak hilangkan kelemumur ? please reply urgent

    ReplyDelete
  5. akak cm mna akak hilangkan kelemumur? please reply~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak ada masalah kelemumur.tapi my sis did.
      so antara produk shampoo yang paling bagus (berdasarkan pengalaman) ialah clear atau Selsun Blue Shampoo

      kalau tradisional ,akak tak pernah cuba tapi awak try la.maybe berkesan =)

      http://billyinfo.blogspot.com/2012/06/10-petua-tradisional-menghilangkan.html

      Delete

What do you think? Leave a comment :)