Cara Menjadi Teman Wanita yang Baik
hey hey there! hari ni Diya sangat berbesar hati nak share dengan para gadis Cara Menjadi Teman Wanita yang Baik.Macam Diya ni.(cewahh) So inilah dia :

Beri masa kepada hubungan anda.Jangan terlalu rush


Berikan Si Dia masa dan ruang.Jangan terlalu banyak merungut dan mengada-ngada.


Sentiasa jujur dan berterus-terang.Ia akan membuatkan hubungan anda bertambah kukuh

Optimis dan stay positif.Jangan terlalu cemburu tak bertempat.Ia akan membuatkan Di Dia berasa annoying.

Suarakan pendapat dan pandangan anda.Biarkan Si Dia memahami dan mengetahui isi hati anda.


Mempunyai harapan realistik terhadapnya.Jangan terlalu request benda yang bukan-bukan sampai boleh menyebabkan Si Dia berasa beban dan sukar untuk memenuhi.Terima apa saja yang diberikan Si Dia kerana ini adalah yang terbaik bagi dia.

Jika Si Dia tidak menyukai salah seorang rakan anda.It's okay.Si Dia sudah mencintai anda dan mengasihi anda dan rakan anda hanyalah penyokong anda.

Pastikan anda mempunyai beberapa persamaan.Jika Si Dia suka melakukan sesuatu,sokonglah kesukaan dia dan cuba menyikainya juga.

Salah sama sekali jika diakatakan yang gadis hanya sukakan hadiah.Lelaki pun sukakan hadiah.Sekali sekala,kejutkan Si Dia dengan hadiah daripada jenama-jenama yang dia minati.


Soo itu sajalah tip yang boleh Diya kongsi dengan korang.Update dari semasa ke semasa akan Diya lakukan,ok? Enjoy :D..Jadilah teman wanita yang dicintai bukannya dibenci


No comments:

Post a Comment

What do you think? Leave a comment :)