Dapat Jemputan ke KUALA LUMPUR INTERNATIONAL HIJAB FAIR (KLIHF) 2014


Hey hey there! Just a short post since tadi seharian dekat shopping mall.Layan the Journey.Serius best.Nanti esok ke insyaallah Diya buat review.

But..tadi masa Diya buka emel,memang terkejut sebab dapat jemputan ke KLIHF 2014.Yeayy best sangat.Ni pertama kali tau Malaysia buat acara sebegini.

Nak pergi ke tidak? Hmmm kalau ada masa,insyaallah sama-sama Diya meriahkan.Rezeki jangan ditolak. Betul tak?

Ok bye..








5 comments:

  1. pergilah diya bila dah dapat opportunity ni... mesti havoc dan happening ni...

    ReplyDelete
  2. tu la..rasanya nak pegi =) bergantung pada masa

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. yg tu DIya x sure sebab ni pun DIya dapat emel

      Delete

What do you think? Leave a comment :)