Hadiah Blouse dari Dedeq


Hey hey there! Assalamualaikum semua.Salam jumaat.Pagi tadi dalam pukul 11,poslaju datang and bila tengok parcel, hadiah dari Dedeq dah sampai! Seiously,cepat gila sampai.Baru kelmarin pos,hari ni dah sampai. Alhamdulillah.Seronok sangat dapat bekerjasama dengan Dedeq.


Inilah yang Diya dapat.Warna ungu


Jenama Ashanim Dress Lab ok =)



Diya suka sangat warna ungu.Material chiffon yang selesa,labuh and cantik. Diya menang sebab entri Diya yang ini. Dedeq suka sangat.Siap review dekat FB dengan blog lagi. Wahh malu la kita =)


Btw,thank so much dekat Dedeq sebab sudi sponsor blouse Ashanim Dress Lab ni.Kalau korang semua nak blouse cantik cantik,boleh la usha FB Dedeq :



Jangan lupa juga follow blog Dedeq yang cute tu



To Semek dan Mamat,jangan lupa tau Diya nak tengok korang bahagia sampai ke jinjang pelamin, dimurahkan rezeki dengan kurniaan cahaya mata, dan  hingga ke nafas terakhir setia bersama =)


Cuti sekolah minggu pertama,
Lantai kotor lantas disental,
Semek dan Mamat bahagia bersama,
Moga menjadi teman sebantal !



6 comments:

  1. Alhamdulillah, cantik Diya...congrats...

    ReplyDelete
  2. cantik blouse tu diya..tahniah..alhamdulillah..rezeki
    pos tu..1st time tengok..pra bayar..means separuh lagi dibayar oleh penerima erk?

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)