Freebies 25 Backgrounds Paisley

Hey hey there! Korang suka tak paisley design? Diya suka sangat sebab paisley pattern ni nampak modern walaupun corak 'bunga-bunga'.


Dress Paisley


Shawl Paisley



Dah lama sangat rasanya Diya tak kasi apa-apa freebies kan? So malam ni rasa macam rajin sikit,nak bagi dekat korang background paisley.25 ok ^_^


 
http://imgur.com/1owoIff


 
http://imgur.com/ZCMnLbQ



http://imgur.com/JfSAmID



http://imgur.com/ObdIENQ



http://imgur.com/5NQH1Kt



http://imgur.com/GN99Nzg



http://imgur.com/xQ2Z4Tp




http://imgur.com/8g3Z0vQ




http://imgur.com/yc0xcCs



http://imgur.com/m3ihU2M



http://imgur.com/yV0tnKl



http://imgur.com/9PVEnOh



http://imgur.com/KFzaFoO



http://imgur.com/FmYe4xk



http://imgur.com/QsfGG6p



http://imgur.com/Km5SePM



http://imgur.com/6uQGqnH




http://imgur.com/vJhGGi8



http://imgur.com/58ZqidP



http://imgur.com/cONvhvf



http://imgur.com/xm9klgl



http://imgur.com/Wb71QOd



http://imgur.com/MWYNljC



Macam mana? Cantik kan.Ohh ya sebelum sebelum ni pun Diya ada sediakan freebies backgrounds.Boleh click mana mana links bawah ni ok untuk background FREE

Boleh juga click sini : 



Kalau nak apa apa,comment dulu ok



7 comments:

What do you think? Leave a comment :)