Hadiah ephyra Dah Sampai!



Hey hey there! Assalamualaikum.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Alhamdulillah.Itu je yang mampu Diya ucap.
Terima kasih juga kepada pihak Oceanlife sebab bagi peluang untuk Diya menang buat kali kedua di blog Kak Filla.Dapat tempat ketiga =)

KENAPA PERLU PILIH EPHYRA??

Khasiat dan keistimewaannya

1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
5..Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu   makan
9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah
11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
12. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.



Jangan lupa dapatkan ephyra semua.Keep supporting ephyra !




9 comments:

  1. congrats dear and selamat ber-ephyra, akak pula soon nak tunjukkan hasil penggunaan ephyra setelah sebulan... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kan akak..sama2 kita ber-ephyra ea

      Delete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

What do you think? Leave a comment :)